Τεχνογνωσία - Εμπειρία

Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς τοποθέτησης φωτοβολταϊκών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & έξυπνες λύσεις

Στόχος μας η Διασφάλιση Ποιότητας, η οποία περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από μια απλή τοποθέτηση. Αποτελεί μία συνεχή προσπάθεια βέλτιστων αποτελεσμάτων χωρίς σπατάλη χρόνου και πόρων.

Οι υπηρεσίες μας

Με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν άψογα την εγκατάσταση – λειτουργία τους και επεμβαίνουν όταν καταστεί ανάγκη ώστε να διατηρηθεί ο υψηλός βαθμός απόδοσης.

Μελέτη πριν την τοποθέτηση

Για εξασφάλιση μέγιστων επιδόσεων

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου

$800

Ανά έτος

$66

Ανά μήνα

Πακέτα συντήρησης.

Η μη τακτική συντήρηση μειώνει έως και 30% την παραγωγή ενέργειας των φωτοβολταικών ενώ μειώνει και τη διάρκεια ζωής τους. Η συνεχής παρακολούθηση και άμεση συντήρηση από την ειδικευμένη ομάδα μας προστατεύει την επένδυση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση από την άριστα καταρτισμένη ομάδα συνεργατών μας.

ΒΓΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο ενεργειακός συμψηφισμός για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους ξεκίνησε. Πλέον μπορείς να καλύπτεις τις ανάγκες σου σε ηλεκτρική ενέργεια μέσω του φωτοβολταϊκού σου συστήματος και να πουλάς το πλεόνασμα στη ΔΕΗ.

EΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια 

Μελέτη

Απόφαση

Κατασκευή

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων αντικαθιστά τη μελέτη θερμομόνωσης και θα εκπονείται για κάθε κτίριο (άνω των 50 τ.μ.)

Απόδοση,Αξιοπιστία,Οικονομία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την μελλοντική σας επένδυση

ΕπικοινωνίαΖητήστε προσφορά